You have been here,welcome.Want to go Home or Follow me?
Super duper Ohsemm



Home The Boss Links Stuffs

Assalamualaikum

Assalamualaikum !Welcome to my simpy blog .Hope you enjoy at here :)
Intan Nursyazwani


Talk at here!


Big claps!

Basecode: Izyanyancinnamon Re-edited:My name is julia
Full edit: Intan Nursyazwani
Others support:   


my mom birthday ♥


19-05-2012 sabtu

semalam hari special sebab semalam birthday ibu iteww laa . SELAMAT HARI LAHIR PUAN LIZA yang ke-40 tahun nie :)  woot woot :D hee~ birthday ibu intan sambut sederhana jee . intan ponn tak ada bagi hadiah papee ponn kat ibu , just bagi ciuman jee pada ibu tersayang :) bukan tak nak beli hadiah kee apa , tapi apa yang intan tahu . ibu bapa kita tak pentingkan barang yang akan dorang dapat daripada anak2 dorang tapi dorang cuma nak tengok anak2 dorang berjaya je kan ? tuh lebih penting (!) lagiponn intan tak tahu nak hadiahkan apa kat ibu , tak tahu apa ibu suka . ibu dah ada semua barang yang dia suka . so , intan ponn tak belikan apa2 laa :'/ sorry :') hehehe~  sehari sebelum birthday ibu ponn , ucuk intan suruh ucap kan bagi pihak dia . so , intan ucap je laa . ibu senyum je and say Thankyou untuk ucuk itew :3 hehe :) ehh , korang yang baca nie . lapar kek coklat tak ? nanak kek tak ? nahh (!) intan bagi . *hulurr :3 haha . sorry . korang tak dapat larh :P hee~ tak sampai pulak tangan nak hulur . hee~


sedapp nyee kek nie ? haha :D